Stockholmsresa

På onsdag bär det upp till Stockholm igen, det tar lite drygt två timmar med X2000 och det är såleses fullt möjligt att åka upp över dagen. Den nya Försvarsberedningen skall samlas till sitt första möte. Jag har varit med sedan 1995 och får ånyå uppleva ordförandeskifte och ett antal nya kollegor. Beredningen är ett samrådsorgan mellan regeringen och riksdagens partier i försvars- och säkerhetspolitiska spörsmål.

Det är härligt att för en dag eller två komma tillbaka till Stockholm och få en dos storstad. Men varje gång det är dags att åka hem igen så känns det härligt. Varje gång jag kliver av på Falköpings centralstation är jag hemma, både fysiskt och mentalt. Det är en ynnest att få bo och leva i den miljö som Falköping kan erbjuda. Med tiden i Stockholm (med två barn, boendes på Sibyllegatan ”mitt i smeten”) i färskt minne är det bara att konstatera: nu upplever familjen riktig livskvalitet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s