Ryckvis uppdatering

Bloggen kommer att uppdateras lite ryckvis under sommaren. Två av orsakerna till detta framgår av bilderna. Den vänstra illustrerar ett midsommarfirande som avlöpte helt i enlighet med tradition (i alla fall när det gäller vädret). Den högra illustrerar gårdagens solglimt samt två storfiskare som har hela sommaren planerad.

Men det går naturligtvis inte att helt stänga av försvarspolitiken. I synnerhet inte inför en så spännande försvarspolitisk höst. Återkommer om det inom kort.

  1. Magnus J

    Hej Annika,Jag är en (fd) borgare som jobbar i försvarssvängen. Efter förra veckans traumatiska händelser i och omkring Riksdagen har jag (och någon kollega) funderat på om inte Miljöpartiet skall bli vår nya hemvist. Det hade låtit som ett skämt för några veckor sedan men nu är förhållandena helt annorlunda. Eftersom jag arbeter med sådana saker som förra veckans debatt handlade om så har jag rätt lätt att klä av t ex Karin Enströms argumentation.Min uppfattning är att det kanske är du som har den sundaste och mest genomtänkta synen på försvarsfrågor just nu. Så nu tänkte jag hänga här ett tag. /Magnus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s