Tålamod?

Jag vill be läsare av denna blogg om ursäkt och uttrycka en förhoppning om tålamod med den dåliga uppdateringen. Pappershögarna och att-göra-listorna kommer att lätta i slutet av veckan och då blir det bättring här på bloggen.

Det är mycket nu och det händer viktiga saker som jag inte vill slarva bort genom ogenomtänkta kommentarer. Då är det bättre att vara tyst och återkomma, tänker jag.

En kommentar

  1. Anonymous

    Det är befriande att politiker ger reellt uttryck för det som är grunden för ett flexibelt och anpassat försvar – att ständigt analysera, omvärdera och anpassa försvaret allt eftersom hotbilderna förändras. Om alternativet fått råda – att stoppa huvudet i sanden och låta prestige gå före sak – hade vi enbart haft ett luftslott. Och varför ska man betala 40 Mdr per år för luftslott?Bra och insiktsfullt. Tänk, tänk igen och återkom. Det ska bli intressan att läsa vad du kommer fram till.Kalle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s