Rödgrönt samarbetsmöte

Det rödgröna samarbetet går nu in i en ny fas i och med att alla i de fem arbetsgrupperna samt partiledare och språkrör samlas till ett gemensamt möte på Bommersvik.

Jag representerar miljöpartiet tillsammans med Per Gahrton i arbetsgruppen för en rättvis och hållbar värld. Urban Ahlin och Lena Hjelm-Wallén representerar socialdemokraterna och Hans Linde och Ulla Hoffmann är vänsterpartiets representanter.

Min ambition är att blogga lite från mötet.

Uppdatering kl. 01:08: SvD skriver.

En kommentar

  1. Mikey

    hahaha ”går på val på generösare flyktingregler” jaja respekt för att ni står för era uppfattningar iallafall, hellre än ljuger för att vinna valet.HAr ni inte också Mona Sahlin sagt att skatten skall höjas om hon vinner?Jissenam, Reinfelt hade i princip lämnat walkover till vem som helst men ni lyckas nog skrämma bort sympatierna alla övervakningslagar gett er igen.Sanslöst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s