Ska bara….


Jag har en rejäl lista över aktuella försvars- och säkerhetspolitiska frågor som bör och ska kommenteras på denna blogg. Men det måste tyvärr få dröja ytterligare någon dag. Lite mör men mycket nöjd efter helgens rödgröna samtal på Bommersvik tvingas jag prioritera planering inför morgondagens möten.

Dygnet har lite för få timmar just nu. Jag återkommer!

En kommentar

  1. Carlsson tycker

    Det är alldeles rätt att personalförsörjningsfrågan är central.Så länge man tankemässig gör likhetstecken mellan soldater och värnpliktiga blir det fel.Jag har länge hävdat att man måste se dessa yrkessoldater som yrkesmän. En bra jämförelse kan göras med det fältflygarsystem vi en gång hade i flygvapnet.Hårda krav på antagning, goda ekonomiska villkor och tidsbegränsad anställning. Tyvärr blev detta system ”offer” för det svenska trygghetssystemet och de flesta belv efterhand fast anställda.Nu är det dags igen. Ingen behöver förlora om man gör rätt. Tycker Carlsson.Se vidare på carlssontycker.blogspot.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s