Error

Jag har under fyra timmar läst och skrivit ett inlägg där jag kommenter försvarspropositionen. När jag lättad trycker på knappen för publicering, ja då är alltihop bara borta. Finns inte. Inte någonstans. Det är ett under att jag inte slänger ut datorn genom fönstret. Jag får återkomma i morgon med nya friska tag. Förbannat.

  1. Staffan Danielsson

    Jag känner igen mig. Och samma frustration!Lärdomen är att skriva längre inlägg i word och klistra in, eller kopiera regelbundet under skrivandet på bloggen.Så aldrig mer, Annika! Eller hur.Tänk att det alltid finns något att lära varje dag, livet är härligt!

  2. Anonymous

    När jag och min studiekamrat för tredje gången, och efter flera månaders slit, presenterade vårt examensarbete för vår professor fick vi rådet; – Nu när ni vet vad det är ni vill säga så bör ni lägga det ni nu skrivit åt sedan och börja om från början. Då är jag säker på att det kommer att bli mycket bättre…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s