Planer på en ny plan?

Inspirerad efter årsmötet med Företagarna i torsdags började jag leta på kommunes hemsida efter strategier för näringsliv och företag i Falköping. Jag hittade en mycket intressant handlingsplan. Den heter ”Med Sikte På Framtiden, Förslag till Handlingsplan för det strategiska området Företagsutveckling”.

Det mest intressanta med handlingsplanen är tyvärr att den är nästan exakt fem år gammal (!).

I planen identifieras åtta utvecklingsområden, bl.a. strategiska allianser, kompetensfrågor i samverkan med näringslivet, kommunikationer och lokalt producerade råvaror och därtill förädlade livsmedel. Kopplat till varje utvecklingsområde finns en beskrivning av mål och aktiviteter. Alla aktiviteter bör dock ha genomförts för minst tre år sedan eftersom de omfattar åren 2002-2004.

Det står i planen att arbetet med handlingsplanen skall stämmas av tertialvis. Måtte detta vara gjort och att det hela handlar om att man har missat lägga ut den senaste informationen. Man kan ju alltid hoppas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s