En kommentar

  1. Gunnar Gustavsson

    Med all reklam så ville jag ju inte missa detta. De som vågade säga något, föra några lite djupare resonemang, tyckte jag var Peter Rådström och Allan Widman. Försvarsministern är alltid en besvikelse när han talar. Det han säger är tunnt och han vågar aldrig föra några resonemang. Han ägnar sig bara åt att försöka knipa billiga poänger i debatten, sådant som populärt kallas pajkastning.Men mest komisk är definitivt Gunilla Wahlén (v). Hennes åsikter om försvarspolitiken är ganska exakt det gamla pensionerade officerare brukar säga bör vara vår försvarspolitik. (Förutom att de ju inte har några närmare uppfattningar om anslagsnivåer och liknande.) Det som är så komiskt är att det är vänsterpartiets politik! En stor värnpliktsarmé, med regemeten i varenda mellanstor stad och uppåt! En rejäl försvarsindistri med rejäla hemsnickrade vapen! Med dagens inlägg antydde t o m Gunilla att vi bör ge SAAB i uppdrag att tillverka helikoptrar också, så att vi slipper köpa det utomlands. (SAAB automobile kanske kan börja tillverka helikoptrar och vindkraftverk?! Det är väl nästan samma sak, och inte så olikt en bil, väl?). Och utomlands, dit ska vi minsann inte skicka en enda man! (För i vänsterpartiets försvar så är det väl bara män, som det var på det gamla goda 70-talet?) Och allt detta sak man få in i dagens anslag, minus några miljarder…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s