En kommentar

  1. Anonymous

    Som arméofficer kan jag verkligen hålla med Johan Wiktorin om att det börjar bli svårt att hänga med i svängarna, vad är det som gäller för försvarsmakten?Håkan Juholt tycker jag talar ur skägget i sin artikel, det gäller bara att klara ut för generalerna vem det är som bestämmer, det får aldrig bli så att det militärindustriella komplexet tar makten, och vi som står längst ner i näringskedjan (soldater och deras närmsta befäl) blir drabbade i form av brist på bl.a. kvalitativ utblidning och rimlig lön.Officer i Nordic Battle Group

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s