En GD med åsikt

Om regeringen trodde att f.d. försvarsminister Mikael Odenberg skulle vara tyst om försvarsfrågor, när han utsågs till generaldirektör nyligen, så får man tänka om.

Den 2 april ordnar Folk och Försvar ett offentligt samtal om värnpliktens framtid. Medverkar gör bland andra pliktutredningens ordförande Anders Svärd, ÖB Håkan Syrén, generaldirektör Mikael Odenberg, biskop Lennart Koskinen, Försvarsberedningens ordförande Karin Enström (m) och försvarsutskottets ordförande Anders Karlsson (s).

Alla intresserade av sakfrågan, samt samspelet mellan Karin Enström och Mikael Odenberg, bör bege sig kl. 13:00-16:00 till Folk och Försvar, Lilla Nygatan i Stockholm.

  1. Anonymous

    Om man måste tänka om så beror det på att man tänkte fel från början :-)Sakfrågan är intressant. Och Karin Enström brukar komma med både kloka och välgrundade synpunkter. Däremot förstår jag inte riktigt varför samspelet mellan henne och mig skulle vara av så väldigt stort och särskilt intresse.M v hMOD

  2. Annika Nordgren Christensen

    Jag tycker det är underbart att alla de som tror att man blir GD ENBART för att man skall hålla tyst om vissa saker, får fundera en gång till om det verkligen är så det fungerar. Samspelet är mycket intressant eftersom Karin här har en chans att anlägga perspektivet att alla i Sverige, inkl. GD, har möjlighet att uttrycka sina åsikter och att regeringen har lite andra utgångspunkter än enbart att få tyst på folk genom att ”ge grabbarna ett jobb”…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s